Hoe wij werken

Ieder mens wil fijn en prettig leven. Op zijn eigen manier en binnen zijn eigen mogelijkheden. Voor mensen met een beperkingen en een zorgvraag is dat niet altijd eenvoudig. Maar wij hebben als visie dat er veel mogelijk is. Wij hebben de focus op wat wél kan. Met de juiste begeleiding en op de juiste plek kan iedereen zich prettig voelen.

Wij van Inala Zorg & Ondersteuning gaan uit van de holistische visie binnen de zorg. Wij zien de mens als onderdeel van het geheel, van de maatschappij. Daarbij verliezen we de verschillende behoeftepatronen per individu niet uit het oog. Wij hebben de focus op verbinden, op het grotere geheel. Het is hierbij onze ervaring dat een positieve benadering heel goed werk. Zo’n benadering levert uiteindelijk voor iedereen het meeste op. Zowel voor de zorgvrager als ook voor de mensen om hem heen.

Open communicatie

Om er zeker van te zijn dat we de juiste zorg verlenen, bespreken we regelmatig met onze cliënten hoe ze het begeleid wonen ervaren. Is de zorg en ondersteuning passend? Of is er juist behoefte aan meer, minder of andere hulp? In gesprek blijven, communiceren en open staan voor interactie. Zo zit de zorg en ondersteuning van Inala Zorg & Ondersteuning in elkaar. Daarmee boeken we resultaten waar wij én onze cliënten blij van worden. Wij zijn pas tevreden als onze cliënten dat zijn!

Meer informatie?

Meer weten over de zorg en ondersteuning die Inala biedt? Maak vandaag nog een afspraak voor een nadere kennismaking. Wij vinden persoonlijk contact belangrijk. Inala Zorg & Ondersteuning helpt graag verder.

Begeleid wonen

Inala Zorg & Ondersteuning biedt hulp en ondersteuning aan iedereen die graag begeleid wil wonen.

Behandeling

Wil je zelfstandig wonen en graag op de juiste manier omgaan met je psychische klachten en beperkingen?

Werkwijze

Inala Zorg & Ondersteuning gaat uit van de holistische visie binnen de zorg. Wij zien de mens als onderdeel van het geheel, van de maatschappij.