Met aandacht en vertrouwen

Onze cliënten, hun belevingswereld en hun welbevinden, die staan bij ons centraal. Wij begeleiden mensen bij het opbouwen en onderhouden van een maatschappelijk leven. Graag helpen we ze verder. Met aandacht, vertrouwen en individuele ondersteuning. Wij zijn Inala Zorg & Ondersteuning. Inala Zorg & Ondersteuning biedt individuele hulp en ondersteuning op maat aan iedereen met een (licht verstandelijke) beperking, psychosociale of psychiatrische problematische achtergrond. Met onze zorg en begeleiding willen wij de zelfredzaamheid van onze cliënten vergroten. Op zo’n manier dat zorgvragers zo zelfstandig mogelijk kunnen participeren in de maatschappij.

Inala Zorg & Ondersteuning biedt huisvesting en begeleiding aan iedereen die een steuntje in de rug kan gebruiken. Wij plakken geen stickers op maar stellen het welzijn van de individu voorop. Ons beleid is erop gericht dat we mensen stimuleren en dirigeren in de richting van zelfregie. En dat met oog voor de mogelijkheden die de persoon zelf heeft.

Bij Inala Zorg & Ondersteuning is begeleid wonen mogelijk op allerlei manieren. Zo kunnen cliënten begeleiden in een eigen woonomgeving, zoals een appartement. Op vaste momenten of de momenten waarop de client daaraan behoefte heeft, komt een begeleider langs om steun te bieden. Dit is bijvoorbeeld op het gebied van persoonlijke verzorging, boodschappen doen of eten koken. Wij hanteren een resultaatgerichte werkwijze. Zelfstandigheid en welbevinden staat bij ons centraal.

Wanneer een zorgvrager meer zorg en ondersteuning nodig heeft, kunnen wij ook beschermd wonen bieden. Wij hebben vier locaties, te weten in Amsterdam, Rotterdam, Groningen en Eindhoven. Onze begeleiding is hier aanwezig voor alles waarbij de cliënt hulp kan gebruiken. Helemaal gericht op de persoon achter de zorgvrager. Meer weten? Neem contact op met Inala Zorg & Ondersteuning.

Begeleid wonen

Inala Zorg & Ondersteuning biedt hulp en ondersteuning aan iedereen die graag begeleid wil wonen.

Behandeling

Wil je zelfstandig wonen en graag op de juiste manier omgaan met je psychische klachten en beperkingen?

Werkwijze

Inala Zorg & Ondersteuning gaat uit van de holistische visie binnen de zorg. Wij zien de mens als onderdeel van het geheel, van de maatschappij.