Behandeling op maat. Wat houdt dat in?

Heb jij te maken met een psychische uitdaging, zoals autisme of een persoonlijkheidsstoornis? Wil je graag op de juiste manier omgaan met je psychische klachten en beperkingen? Inala Zorg & Ondersteuning kan je helpen bij het verkrijgen van een behandeling die past bij de uitdagingen waarmee jij te maken hebt.

 

Zelfstandig wonen gaat niet altijd vanzelf. Zeker niet wanneer je ook nog moet dealen met psychische klachten. Vanuit Inala Zorg & Ondersteuning kunnen we ervoor zorgen dat je een combinatie van behandeling en begeleiding krijgt. Vaak resulteert de juiste benadering in een enorme groei in persoonlijke ontwikkeling. Je ontwikkelt meer mogelijkheden en vaardigheden om zelfstandig te functioneren in de toekomst. Wat je leert tijdens een behandeling, kun je oefenen met je begeleider bij de aanpak van de dagelijkse bezigheden.

Meer informatie?

Meer weten over de mogelijkheden binnen Inala Zorg & Ondersteuning? Neem contact op voor een nadere kennismaking of meer informatie. Wij helpen je graag verder.

Begeleid wonen

Inala Zorg & Ondersteuning biedt hulp en ondersteuning aan iedereen die graag begeleid wil wonen.

Behandeling

Wil je zelfstandig wonen en graag op de juiste manier omgaan met je psychische klachten en beperkingen?

Werkwijze

Inala Zorg & Ondersteuning gaat uit van de holistische visie binnen de zorg. Wij zien de mens als onderdeel van het geheel, van de maatschappij.